Beëdigde vertalingen via Ecrivus Multimedia

€ 5,- korting?

Kortingscode: KORTING

beëdigde vertalingen

Bestellen

apostilles & legalisaties

Beëdigde vertalingen via Ecrivus Multimedia: uw partner voor hoogwaardige vertalingen

Ecrivus Multimedia is een vertaalbureau dat gespecialiseerd is in beëdigde vertalingen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het vak, bieden wij u de hoogste kwaliteit van vertalingen voor al uw officiële documenten. Via onze webshop, ecrivus-multimedia.nl, kunt u snel en eenvoudig uw vertaalopdracht aan ons doorgeven en ontvangt u binnen no-time uw beëdigde vertaling aangetekend thuisgestuurd.

Onze beëdigde vertaaldiensten

Wij bieden een breed scala aan beëdigde vertalingen, waaronder populaire documenten zoals geboorteaktes, huwelijksaktes, diploma‘s en certificaten, werkcontracten, strafbladen, medische rapporten, adoptiepapieren, testamenten en huwelijkse voorwaarden, statuten en oprichtingsaktes, notariële akten, verblijfs- en identiteitsdocumenten, belastingaangiften en jaarrekeningen, vergunningen en certificaten en financiële documenten zoals bankafschriften en salarisstroken.

Waarom Ecrivus Multimedia?

Onze vertalingen worden verzorgd door ervaren, beëdigde en gekwalificeerde vertalers die zorgvuldig met uw documenten omgaan en de juiste terminologie en stijl gebruiken. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw vertaalbehoeften en hebben ervaring in het omgaan met gevoelige en vertrouwelijke informatie. Bij Ecrivus Multimedia bent u verzekerd van een snelle en professionele service en kunt u rekenen op een nauwkeurige vertaling van uw officiële documenten.

Webshop voor beëdigde vertalingen

Via onze webshop, Ecrivus-Multimedia.nl, kunt u snel en eenvoudig uw beëdigde vertaalopdracht online bestellen. U uploadt uw document(en) en geeft aan in welke taal deze vertaald dienen te worden. Hierbij kunt u tevens extra diensten selecteren, zoals een digitaal exemplaar, spoed en een apostille (of legalisatie). Vervolgens krijgt u een overzicht van de kosten en kunt u de opdracht bevestigen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw beëdigde vertaling zo snel mogelijk aangetekend wordt verzonden. Onze webshop is eenvoudig, internationaal erkend en zeer gebruiksvriendelijk.

De beste keuze voor uw beëdigde vertaling

Ecrivus Multimedia is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige beëdigde vertalingen van al uw officiële documenten. Met onze ervaren en gekwalificeerde vertalers, snelle en professionele service en eenvoudige webshop, kunt u snel en gemakkelijk uw vertaalopdracht bij ons bestellen en kunt u rekenen op een nauwkeurige vertaling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u meer wilt weten over onze diensten. Dit kan telefonisch via 043-365-5801 of per e-mail: .

Populaire documentenBekijk alle

Beëdigde vertalingen

KvK-uittreksel vertalen (beëdigd)

(132)  59,00

Beëdigde vertalingen

Bankafschrift vertalen (beëdigd)

(44)  49,00
(55)  59,00
(40)  59,00

Beëdigde vertalingen

Diploma vertalen (beëdigd)

(53)  55,00
(40)  59,00
Chat openen
1
Vraag? Chat met ons via WhatsApp!
Hallo! 👋
Heb je een vraag over Beëdigde vertalingen via Ecrivus Multimedia?
Stuur ons een WhatsApp-bericht!