Op zoek naar een beëdigd vertaler?

€ 5,- korting?

Kortingscode: KORTING

beëdigde vertalingen

Bestellen

apostilles & legalisaties

Op zoek naar een beëdigd vertaler?

Als u op zoek bent naar een beëdigd vertaler, dan bent u bij Ecrivus Multimedia aan het juiste adres. Maar wat is een beëdigd vertaler precies en voor welke documenten heeft u deze nodig? In dit artikel leggen we het u allemaal uit. Ook vertellen we u waar u een betrouwbaar beëdigd vertaalbureau kunt vinden en hoe u bij ons een beëdigde vertaling kunt bestellen in de webshop. Lees dus snel verder!

Wat is een beëdigd vertaler?

Een beëdigd vertaler is een vertaler die door een rechtbank is beëdigd. Dit betekent dat hij of zij een eed heeft afgelegd en bevoegd is om officiële documenten te vertalen. Een beëdigd vertaler heeft een officiële stempel en handtekening, waarmee hij of zij de vertaling waarmerkt als zijnde beëdigd. Bij Ecrivus Multimedia werken alleen beëdigde vertalers met jarenlange ervaring in het vertalen van officiële documenten.

Voor welke documenten heb je een beëdigd vertaler nodig?

Voor sommige documenten is een beëdigde vertaling verplicht, zoals bijvoorbeeld bij documenten die u nodig heeft voor de immigratie- en naturalisatieprocedure, of voor de erkenning van een diploma. Ook voor juridische documenten, zoals notariële akten, huwelijksakten, echtscheidingsakten, akten van huwelijkse voorwaarden en verklaringen van erfrecht, heeft u vaak een beëdigd vertaler nodig. Daarnaast kan het zijn dat u een beëdigde vertaling nodig heeft van andere documenten, zoals bankafschriften, diploma’s, verklaringen omtrent gedrag, overlijdensakten, geboorteakten en testamenten.

Waar vind je een betrouwbaar beëdigd vertaalbureau?

Bij Ecrivus Multimedia bent u aan het juiste adres voor betrouwbare en kwalitatieve beëdigde vertalingen. Ons beëdigd vertaalbureau werkt alleen met ervaren en beëdigde vertalers met een specialisatie in de sector waarin uw document zich bevindt. Wij werken snel en leveren beëdigde vertalingen af met een officiële stempel en handtekening. U kunt eenvoudig een beëdigde vertaling bestellen via onze webshop en wij zorgen ervoor dat u deze snel in huis heeft.

Wat is een apostille en wanneer heb je die nodig?

Een apostille is een verklaring waarin wordt bevestigd dat de handtekening op een document authentiek is en dat de persoon die het document heeft ondertekend bevoegd was om dat te doen. Een apostille is nodig als u een document in het buitenland wilt gebruiken. Het apostillestempel wordt afgegeven door de rechtbank en is geldig in alle landen die zijn aangesloten bij het Apostilleverdrag. Bij Ecrivus Multimedia kunnen wij niet alleen uw document beëdigd vertalen, maar ook de benodigde apostille of legalisatie verzorgen.

Welke documenten kan een beëdigd vertaler voor je vertalen?

Bij Ecrivus Multimedia kunt u terecht voor de beëdigde vertaling van een breed scala aan documenten. Denk hierbij aan bankafschrift, verklaring omtrent gedrag, diploma, notariële akte, geboorteakte, overlijdensakte, huwelijksakte, echtscheidingsakte, akte van huwelijkse voorwaarden, testament, en juridische documenten. Wij vertalen onder andere van en naar het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds en Noors.

Hoe kan ik een beëdigde vertaling bestellen in de webshop?

Het bestellen van een beëdigde vertaling via onze webshop is eenvoudig en snel. U kunt het gewenste document uploaden en een beëdigde vertaling bestellen.U ziet direct de prijs en levertijd en kunt de bestelling plaatsen en betalen via iDEAL. Na ontvangst van uw bestelling gaan wij direct aan de slag met de vertaling en zorgen wij ervoor dat u deze snel in huis heeft. Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons team.

Betrouwbare beëdigde vertalingen nodig? Kies dan voor Ecrivus Multimedia! Bij ons bent u verzekerd van kwalitatieve beëdigde vertalingen, snelle levering en persoonlijke service. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze website of start een chatgesprek.

Chat openen
1
Vraag? Chat met ons via WhatsApp!
Hallo! 👋
Heb je een vraag over Op zoek naar een beëdigd vertaler??
Stuur ons een WhatsApp-bericht!