Officieel vertaalbureau

€ 5,- korting?

Kortingscode: KORTING

beëdigde vertalingen

Bestellen

apostilles & legalisaties

Op zoek naar een officieel vertaalbureau?

Als u op zoek bent naar een officieel vertaalbureau, dan bent u bij Ecrivus Multimedia aan het juiste adres. Wij verzorgen beëdigde vertalingen inclusief eventuele apostilles en legalisaties. Het is belangrijk dat u voor een officieel vertaalbureau kiest, omdat u daarmee verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. In dit artikel vertellen wij u graag meer over de voordelen van Ecrivus Multimedia als officieel vertaalbureau, onze talen, tarieven, het online bestelproces en de soorten documenten die wij vertalen.

Waarom is het belangrijk om een officieel vertaalbureau te kiezen?

Als u documenten wilt laten vertalen, dan is het belangrijk om voor een officieel vertaalbureau te kiezen. Een officieel vertaalbureau werkt met gekwalificeerde vertalers en garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Ecrivus Multimedia werken wij alleen met gekwalificeerde vertalers die de juiste opleiding en ervaring hebben om uw documenten te vertalen. Wij garanderen dat uw vertaalde documenten dezelfde juridische waarde hebben als het origineel.

De voordelen van officieel vertaalbureau Ecrivus Multimedia

Als u voor Ecrivus Multimedia kiest als uw officieel vertaalbureau, dan profiteert u van vele voordelen. Allereerst werken wij alleen met professionele en gekwalificeerde vertalers die ervoor zorgen dat uw documenten op accurate wijze worden vertaald. Bovendien bieden wij een snelle en betrouwbare service. U kunt bij ons uw documenten online bestellen en binnen enkele dagen ontvangt u de beëdigde vertaling inclusief eventuele apostilles en legalisaties. Daarnaast bieden wij concurrerende tarieven en krijgt u bij ons altijd de beste service.

Online beëdigde vertaling bestellen bij officieel vertaalbureau

Bij Ecrivus Multimedia kunt u uw beëdigde vertaling online bestellen. U hoeft dus niet de deur uit om uw documenten te laten vertalen. U kunt gemakkelijk via onze website uw bestelling plaatsen en de benodigde documenten uploaden. Binnen enkele dagen ontvangt u de beëdigde vertaling inclusief eventuele apostilles en legalisaties via aangetekende post. Ons online bestelproces is snel en betrouwbaar en u kunt eenvoudig en veilig betalen via iDEAL.

Wat zijn de voordelen van het werken met een officieel vertaalbureau?

Als u ervoor kiest om met een officieel vertaalbureau te werken, dan bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Een officieel vertaalbureau werkt met gekwalificeerde vertalers die ervoor zorgen dat uw documenten op accurate wijze worden vertaald. Bovendien garandeert een officieel vertaalbureau dat uw vertaalde documenten dezelfde juridische waarde hebben als het origineel. Bij Ecrivus Multimedia werken wij alleen met gekwalificeerde beëdigde vertalers die ervoor zorgen dat uw documenten op accurate wijze worden vertaald. Wij garanderen dat uw vertaalde documenten dezelfde juridische waarde hebben als het origineel.

Welke talen biedt ons officieel vertaalbureau aan?

Ecrivus Multimedia biedt vertalingen aan in diverse talen. Wij kunnen uw documenten vertalen van en naar het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Arabisch, Chinees, Japans en Koreaans. Daarnaast bieden wij ook vertalingen aan in minder gangbare talen. Als u wilt weten of wij uw gewenste taal aanbieden, neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de tarieven van een officieel vertaalbureau?

De tarieven van een officieel vertaalbureau zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de taal, het aantal pagina's en het soort document. Bij Ecrivus Multimedia bieden wij concurrerende tarieven en bovendien transparant zijn: u ziet de prijs en levertijd voor de beëdigde vertaling direct in onze webshop. U weet dus van tevoren wat de kosten zijn en komt niet voor verrassingen te staan.

Hoe verloopt het online bestelproces bij ons officieel vertaalbureau?

Bij Ecrivus Multimedia verloopt het online bestelproces als volgt: u plaatst uw bestelling via onze website en uploadt de benodigde documenten. Hierbij selecteert u de talencombinatie en eventuele aanvullende opties zoals spoed, een digitaal exemplaar of apostille. Vervolgens kunt u direct online betalen en na ontvangst van uw bestelling gaan wij direct aan de slag met uw beëdigde vertaling. Binnen enkele werkdagen ontvangt u de beëdigde vertaling inclusief eventuele apostilles en legalisaties via aangetekende post (PostNL). Ons online bestelproces is snel, betrouwbaar en gemakkelijk.

De soorten documenten die wij als officieel vertaalbureau vertalen

Ecrivus Multimedia vertaalt diverse soorten documenten, zoals aktes, diploma's, rijbewijzen, verblijfsvergunningen, contracten, jaarrekeningen, notariële akten, testamenten, vonnissen en uittreksels uit het handelsregister. Als u een ander soort document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. Onze gekwalificeerde vertalers vertalen uw documenten op accurate wijze.

Als u op zoek bent naar een officieel vertaalbureau, kies dan voor Ecrivus Multimedia. Wij garanderen kwaliteit en betrouwbaarheid en bieden vertalingen aan in diverse talen. U kunt gemakkelijk en snel uw beëdigde vertaling online bestellen en u ontvangt de beste service. Overtuig uzelf en lees onze talrijke positieve reviews en klantenbeoordelingen. Onze gekwalificeerde beëdigde vertalers zorgen ervoor dat uw documenten op accurate wijze worden vertaald, zodat ze rechtsgeldig zijn voor gebruik bij buitenlandse instanties. Bij Ecrivus Multimedia bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare service. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten.

Chat openen
1
Vraag? Chat met ons via WhatsApp!
Hallo! 👋
Heb je een vraag over Officieel vertaalbureau?
Stuur ons een WhatsApp-bericht!