Officiële vertaling documenten nodig? Lees onze tips!

€ 5,- korting?

Kortingscode: KORTING

beëdigde vertalingen

Bestellen

apostilles & legalisaties

Officiële vertaling documenten nodig? Lees onze tips!

Als u op zoek bent naar een beëdigde vertaler voor uw officiële documenten, bent u bij Ecrivus Multimedia aan het juiste adres. Als specialist in het vertalen van officiële documenten weten wij als geen ander wat er nodig is om uw documenten correct te vertalen en te legaliseren. In deze blogpost geven we u graag meer informatie over het belang van officiële vertalingen, welke documenten een officiële vertaling nodig hebben en hoe het proces van een officiële vertaling verloopt.

Wat zijn officiële vertalingen?

Officiële vertalingen zijn vertalingen van officiële documenten die zijn opgesteld in een andere taal. Deze vertalingen moeten worden uitgevoerd door een beëdigd vertaler om te voldoen aan de wettelijke vereisten. Een beëdigd vertaler is een vertaler die is ingeschreven bij de rechtbank en is beëdigd om officiële documenten te vertalen.

Waarom heb ik een officiële vertaling van documenten nodig?

De meeste overheidsinstanties, rechtbanken, advocaten en andere instanties vereisen dat officiële documenten worden vertaald door een beëdigd vertaler. Dit is om ervoor te zorgen dat alle informatie inhoudelijk correct is, en dat de vertaling aan alle juridische vereisten voldoet. Zonder een officiële vertaling van uw documenten, kunt u problemen ondervinden bij het aanvragen van visa, het verkrijgen van een verblijfsvergunning of het afsluiten van een huwelijksakte.

Welke documenten hebben een officiële vertaling nodig?

Officiële documenten die een officiële vertaling nodig hebben zijn onder andere geboorteaktes, huwelijksakten, diploma's, arbeidsovereenkomsten, certificaten van strafrechtelijk verleden, verklaringen van goed gedrag, rijbewijzen en paspoorten. Andere documenten die een officiële vertaling nodig kunnen hebben zijn contracten, akten van oprichting van bedrijven, patenten of octrooien en statuten van verenigingen.

Hoe vind ik een beëdigd vertaler voor officiële vertaling documenten?

Als u op zoek bent naar een beëdigd vertaler, kunt u het best een vertaalbureau inschakelen. Ecrivus Multimedia is een professioneel vertaalbureau dat is gespecialiseerd in het vertalen van officiële documenten. Onze beëdigde vertalers hebben ruime ervaring in het vertalen van allerlei soorten documenten in verschillende talen.

Hoe verloopt het proces van een officiële vertaling?

Het proces van een officiële vertaling van documenten begint bij het verzamelen van de documenten die u wilt laten vertalen. Dit zijn meestal digitale kopieën (scans of foto's) van de documenten. Deze kunt u vervolgens uploaden tijdens het bestelproces in onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling, vertaalt onze beëdigde vertaler het document en voorziet deze van een stempel, handtekening en datum. Indien gewenst zorgen wij tevens voor de legalisatie en apostille van uw documenten.

Voorbeelden van documenten die wij beëdigd vertalen

Bij Ecrivus Multimedia vertalen wij allerlei soorten documenten, waaronder:

Voorbeelden van talen waarin wij vertalen

Bij Ecrivus Multimedia vertalen wij documenten van en naar allerlei talen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Nederlands
  • Engels
  • Spaans
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Chinees
  • Russisch
  • Arabisch

Conclusie

Op zoek naar officiële vertaling documenten? Als u op zoek bent naar een beëdigde vertaler voor uw officiële documenten, dan bent u bij Ecrivus Multimedia aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw documenten correct worden vertaald en voldoen aan alle juridische eisen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Populaire documentenBekijk alle

Beëdigde vertalingen

KvK-uittreksel vertalen (beëdigd)

(132)  59,00
(55)  59,00
 59,00

Beëdigde vertalingen

Bankafschrift vertalen (beëdigd)

(44)  49,00

Certified translations

Bank statement (sworn translation)

 49,00
Chat openen
1
Vraag? Chat met ons via WhatsApp!
Hallo! 👋
Heb je een vraag over Officiële vertaling documenten nodig? Lees onze tips!?
Stuur ons een WhatsApp-bericht!