Beëdigde vertaling

€ 5,- korting?

Kortingscode: KORTING

beëdigde vertalingen

Bestellen

apostilles & legalisaties

Beëdigde vertalingen: professioneel en betrouwbaar bij Ecrivus Multimedia

Als u een document heeft dat vertaald moet worden voor officiële doeleinden, zoals immigratie, studie of werk, dan heeft u waarschijnlijk een beëdigde vertaling nodig. Een beëdigde vertaling is een vertaling die gemaakt is door een beëdigd vertaler die de vertaling voorziet van een stempel, handtekening en verklaring waarin staat dat de vertaling een waarheidsgetrouwe weergave is van het originele document. Bij Ecrivus Multimedia, een beëdigd vertaalbureau, kunt u terecht voor al uw beëdigde vertalingen, inclusief eventuele apostilles en legalisaties.

Waarom kiezen voor Ecrivus Multimedia?

Ecrivus Multimedia is een ervaren en betrouwbare partner voor al uw beëdigde vertalingen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw documenten op de juiste manier vertaald en gecertificeerd te hebben. Wij werken uitsluitend met beëdigde vertalers die niet alleen zeer bekwaam zijn in de taal waarin ze vertalen, maar ook een grondige kennis hebben van de terminologie en wetgeving in hun vakgebied. Hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit garanderen voor al uw beëdigde vertalingen.

Bovendien verzorgen wij ook eventuele apostilles en legalisaties die nodig zijn voor de geldigheid van uw documenten in het buitenland. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste certificering van uw documenten en kunnen wij u een complete en professionele service bieden.

Type documenten die wij beëdigd vertalen

Bij Ecrivus Multimedia kunt u terecht voor beëdigde vertalingen van diverse soorten documenten, waaronder:

Huwelijksakte vertalen

Als u gaat trouwen in het buitenland en uw huwelijksakte beëdigd wilt laten vertalen, dan bent u bij Ecrivus Multimedia aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van huwelijksaktes en andere officiële documenten. Een huwelijksakte is een belangrijk document dat bijvoorbeeld nodig is voor het aanvragen van huursubsidie of het aanvragen van een hypotheek. Wij begrijpen dat dit soort documenten snel en accuraat vertaald moeten worden, zodat u deze snel kunt gebruiken voor officiële doeleinden. Onze beëdigde vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen van huwelijksaktes en zorgen dat de vertaling voldoet aan alle eisen die gesteld worden.

Echtscheidingsakte vertalen

Bent u gescheiden in het buitenland en heeft u een echtscheidingsakte die u wilt laten vertalen? Bij Ecrivus Multimedia kunt u terecht voor een beëdigde vertaling van uw echtscheidingsakte. Een echtscheidingsakte is een belangrijk document dat bijvoorbeeld nodig is voor het aanvragen van een uitkering of het aanvragen van alimentatie. Het is belangrijk dat deze vertaling accuraat en snel wordt gemaakt, zodat u deze snel kunt gebruiken voor officiële doeleinden. Onze beëdigde vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen van echtscheidingsaktes en zorgen dat de vertaling voldoet aan alle eisen die gesteld worden.

Akte van huwelijkse voorwaarden vertalen

Gaat u trouwen onder huwelijkse voorwaarden en heeft u een akte van huwelijkse voorwaarden die u wilt laten vertalen? Bij Ecrivus Multimedia kunt u terecht voor het beëdigd vertalen van uw akte van huwelijkse voorwaarden. Een beëdigde vertaling van een akte van huwelijkse voorwaarden is een belangrijk document dat bijvoorbeeld nodig is voor het aanvragen van een hypotheek of het regelen van uw nalatenschap. Wij begrijpen dat dit soort documenten snel en accuraat vertaald moeten worden, zodat u deze snel kunt gebruiken voor officiële doeleinden. Onze beëdigde vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen van aktes van huwelijkse voorwaarden en zorgen dat de vertaling voldoet aan alle eisen die gesteld worden.

Verklaring van erfrecht vertalen

Heeft u een verklaring van erfrecht die u wilt laten vertalen? Bij Ecrivus Multimedia kunt u terecht voor het vertalen van uw verklaring van erfrecht. Een verklaring van erfrecht is een belangrijk document dat bijvoorbeeld nodig is om toegang te krijgen tot de bankrekening van de overledene. Wij begrijpen dat dit soort documenten snel en accuraat vertaald moeten worden, zodat u deze snel kunt gebruiken voor officiële doeleinden. Onze beëdigde vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen van verklaringen van erfrecht en zorgen dat de vertaling voldoet aan alle eisen die gesteld worden.

Diploma’s en certificaten

Ons beëdigd vertaalbureau is de beste keuze voor het vertalen van diploma’s en certificaten. Dit omdat zij bevoegd zijn om officiële documenten te vertalen en te voorzien van een beëdigde verklaring en stempel. Bij Ecrivus Multimedia kunt u terecht voor het vertalen van uw diploma’s en certificaten, ongeacht de branche of sector. Onze beëdigde vertalers zijn experts in het vertalen van technische, medische, juridische en academische diploma’s en certificaten. Wij zorgen ervoor dat uw documenten op de juiste manier worden vertaald en gelegaliseerd voor het land van bestemming.

Officiële akten

Bij Ecrivus Multimedia kunt u ook terecht voor een beëdigde vertaling van notariële akten, geboorteaktes, overlijdensaktes, huwelijksaktes, echtscheidingsaktes, aktes van huwelijkse voorwaarden en verklaringen van erfrecht. Deze documenten hebben vaak een juridisch karakter en vereisen een professionele en nauwkeurige vertaling. Onze beëdigde vertalers hebben ruime ervaring in het vertalen van dit soort documenten en zorgen ervoor dat de vertalingen aan alle wettelijke vereisten voldoen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw vertaalde documenten rechtsgeldig zijn in het land waarin u ze wilt gebruiken.

Juridische documenten

Naast officiële akten kunt u bij Ecrivus Multimedia ook terecht voor het vertalen van diverse andere juridische documenten, zoals algemene voorwaarden, contracten, overeenkomsten en statuten. Het vertalen van juridische documenten vereist een nauwkeurige kennis van de juridische terminologie en het rechtssysteem van zowel de brontaal als de doeltaal. Onze beëdigde vertalers hebben deze kennis en ervaring en zorgen ervoor dat uw juridische documenten op een nauwkeurige en professionele manier worden vertaald.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een beëdigd vertaalbureau voor het vertalen van uw officiële documenten, dan bent u bij Ecrivus Multimedia aan het juiste adres. Wij bieden een professionele en betrouwbare vertaalservice voor beëdigde vertalingen van allerlei soorten documenten, van diploma’s en certificaten tot juridische documenten en officiële akten. Onze beëdigde vertalers zijn experts in hun vakgebied en zorgen voor een nauwkeurige en professionele vertaling van uw documenten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vertaaldiensten.

Chat openen
1
Vraag? Chat met ons via WhatsApp!
Hallo! 👋
Heb je een vraag over Beëdigde vertaling?
Stuur ons een WhatsApp-bericht!