Beëdigd vertaler prijs

€ 5,- korting?

Kortingscode: KORTING

beëdigde vertalingen

Bestellen

apostilles & legalisaties

Kosten beëdigd vertaler: wat kunt u verwachten?

Als u op zoek bent naar een beëdigd vertaler voor uw documenten, is het belangrijk om te weten wat de kosten hiervan zijn en wat u kunt verwachten qua prijs en levertijd. Bij Ecrivus Multimedia zijn wij gespecialiseerd in beëdigde vertalingen, inclusief eventuele apostilles en legalisaties. In dit artikel leggen wij u uit wat een beëdigde vertaling is, welke documenten hiervoor in aanmerking komen en wat de verschillen zijn tussen een gewone en een beëdigde vertaling. Daarnaast vertellen wij u meer over onze service, levertijden en hoe u bij ons een beëdigde vertaling online kunt bestellen.

Beëdigd vertaler prijs en levertijd

De prijs van een beëdigde vertaling hangt af van verschillende factoren, waaronder het aantal pagina's, de talencombinatie en het soort document. Bij Ecrivus Multimedia weet u altijd vooraf wat u betaalt voor een beëdigde vertaling. U selecteert in onze webshop het aantal pagina's en eventuele aanvullende diensten en kunt direct bestellen en betalen via iDEAL. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een snelle levertijd. Wij begrijpen dat veel documenten spoed hebben en daarom streven wij ernaar om uw beëdigde vertaling binnen enkele werkdagen te leveren.

Wat zijn beëdigde vertalingen en waarvoor heeft u ze nodig?

Een beëdigde vertaling is een vertaling die gemaakt is door een beëdigd vertaler waarbij de vertaling voorzien is van een handtekening, stempel en verklaring van de beëdigd vertaler. Deze verklaring garandeert dat de vertaling een getrouwe weergave is van het originele document. Een beëdigde vertaling wordt vaak gevraagd bij officiële documenten, zoals diploma's, bankafschriften, verklaringen omtrent gedrag, notariële akten, geboorteaktes, overlijdensaktes, huwelijksaktes, echtscheidingsaktes, akte van huwelijkse voorwaarden, testamenten en juridische documenten. Deze documenten hebben vaak een juridische of officiële status en daarom moet de vertaling ook beëdigd zijn om rechtsgeldig te zijn.

Welke documenten vragen om een beëdigde vertaling?

Zoals hierboven al genoemd, zijn er verschillende documenten die vragen om een beëdigde vertaling. Denk hierbij aan diploma's, bankafschriften, verklaringen omtrent gedrag, notariële akten, geboorteaktes, overlijdensaktes, huwelijksaktes, echtscheidingsaktes, aktes van huwelijkse voorwaarden, testamenten en juridische documenten. Bij Ecrivus Multimedia hebben wij ruime ervaring met het beëdigd vertalen van deze documenten en zijn wij bekend met de verschillende regelgevingen en eisen die per land gelden.

Wat is het verschil tussen een gewone en een beëdigde vertaling?

Het verschil tussen een gewone en een beëdigde vertaling zit hem in de legalisatie en rechtsgeldigheid van de vertaling. Bij een beëdigde vertaling wordt de vertaling voorzien van een handtekening, stempel en verklaring van de beëdigd vertaler. Deze verklaring garandeert dat de vertaling een getrouwe weergave is van het originele document. Hiermee is de vertaling rechtsgeldig en geschikt voor officiële doeleinden. Een gewone vertaling heeft deze legalisatie niet en is daardoor niet geschikt voor officiële doeleinden.

Hoeveel kost een beëdigde vertaling en waar moet u op letten?

Bij het kiezen van een beëdigd vertaalbureau zit u goed bij Ecrivus Multimedia. Zo beschikken wij over beëdigde vertalers die ruimte ervaring hebben met het vertalen van officiële documenten. We zijn transparant in de prijzen en levertijden. Bij Ecrivus Multimedia ziet u direct in onze webshop wat de tarieven zijn en kunt u rekenen op een snelle levertijd. Onze beëdigde vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen van officiële documenten en zijn bekend met de verschillende regelgevingen en eisen die per land gelden. De kosten van een beëdigde vertaling hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal pagina's, de talencombinatie en het soort document. Bij Ecrivus Multimedia betaalt u altijd een eerlijke prijs voor uw beëdigde vertaling.

Beëdigde vertaling online bestellen in webshop

Bij Ecrivus Multimedia kunt u gemakkelijk en snel een beëdigde vertaling online bestellen via onze webshop. Hier kunt u aangeven om welk type document het gaat en in welke talen u de vertaling nodig heeft. Vervolgens kunt u direct de bestelling plaatsen en veilig betalen via iDEAL. Na ontvangst van uw bestelling gaan onze beëdigde vertalers aan de slag en leveren wij de vertaling binnen enkele werkdagen bij u aan via aangetekende verzending. Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u persoonlijk contact met ons opnemen? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of bel naar 043-365-5801.

Bij Ecrivus Multimedia bent u aan het juiste adres voor beëdigde vertalingen van officiële documenten. Wij hebben ruime ervaring met het vertalen van verschillende soorten documenten, zoals diploma's, bankafschriften, verklaringen omtrent gedrag, notariële akten, geboorteaktes, overlijdensaktes, huwelijksaktes, echtscheidingsaktes, aktes van huwelijkse voorwaarden, testamenten en juridische documenten. Onze beëdigde vertalers zijn ervaren en bekend met de verschillende regelgevingen en eisen die per land gelden. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijke prijs en snelle levertijd. Bestel nu gemakkelijk en snel uw beëdigde vertaling via onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie.

Populaire documentenBekijk alle

Beëdigde vertalingen

KvK-uittreksel vertalen (beëdigd)

(132)  59,00
(55)  59,00

Beëdigde vertalingen

Bankafschrift vertalen (beëdigd)

(44)  49,00

Certified translations

Bank statement (sworn translation)

 49,00
 59,00
Chat openen
1
Vraag? Chat met ons via WhatsApp!
Hallo! 👋
Heb je een vraag over Beëdigd vertaler prijs?
Stuur ons een WhatsApp-bericht!