Sworn translator English

€5 discount?

Discount code: KORTING

sworn translations

Ordering

apostilles & legalisations

Alles wat u moet weten over een beëdigd vertaler Engels

Als u op zoek bent naar een beëdigd vertaler Engels, dan bent u bij Ecrivus Multimedia aan het juiste adres. Maar wat is een beëdigd vertaler eigenlijk en welke documenten kunnen door hen worden vertaald? In dit artikel geven we u antwoord op deze vragen en meer, zodat u precies weet waar u aan toe bent en waarom een beëdigde vertaling soms noodzakelijk is.

Wat is een beëdigd vertaler Engels?

Een beëdigd vertaler Engels is iemand die door een rechtbank is beëdigd om vertalingen te mogen voorzien van een handtekening, stempel en statement waarin staat dat de vertaling een getrouwe en juiste weergave is van het originele document. Bij Ecrivus Multimedia werken we enkel met beëdigde vertalers die de Engelse taal perfect beheersen en specifiek zijn opgeleid om juridische en officiële documenten te vertalen en te voorzien van een statement.

Welke documenten kunnen worden vertaald door een beëdigd vertaler Engels?

Bij Ecrivus Multimedia kunt u terecht voor het vertalen van allerlei soorten documenten, waaronder:

Het verschilt per document of een beëdigde vertaling noodzakelijk is. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij officiële documenten die gebruikt worden in het buitenland, is een beëdigde vertaling zelfs verplicht.

Waarom is een beëdigde vertaling nodig?

Een beëdigde vertaling is nodig om ervoor te zorgen dat de vertaling officieel erkend wordt en dezelfde juridische waarde heeft als het originele document. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij documenten die gebruikt worden bij emigratie of bij aanvragen voor visa of werkvergunningen in het buitenland. Daarnaast kan een beëdigde vertaling nodig zijn voor juridische procedures of in geval van officiële communicatie met instanties zoals de government, notarissen en advocaten.

Hoe worden beëdigde vertalingen Engels gelegaliseerd met apostilles?

Sommige landen vereisen niet alleen een beëdigde vertaling, maar ook een apostille om de legaliteit van het document te erkennen. Een apostille is een internationaal erkend certificaat dat wordt afgegeven door de lokale autoriteiten en aangeeft dat de handtekening en stempel van de beëdigd vertaler geldig zijn. Bij Ecrivus Multimedia kunnen we u helpen met het verkrijgen van een apostille op uw beëdigde vertaling, zodat u zeker weet dat uw documenten voldoen aan de eisen van het betreffende land.

Hoe kunnen bankafschriften en verklaringen omtrent gedrag beëdigd naar het Engels worden vertaald?

Bij Ecrivus Multimedia kunnen we bankafschriften and certificates of good conduct beëdigd naar het Engels vertalen. Dit is bijvoorbeeld handig als u deze documenten nodig heeft voor een emigratie, visumaanvraag of werkvergunning in het buitenland. Onze beëdigde vertalers hebben ervaring met het vertalen van deze documenten en kunnen u snel en professioneel van dienst zijn.

Waar vind ik een betrouwbare beëdigd vertaler voor notariële aktes, geboorteaktes, huwelijksaktes, enz.?

Bij Ecrivus Multimedia bent u verzekerd van betrouwbare beëdigde vertalingen voor al uw officiële en legal documents. Onze beëdigde vertalers hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het vertalen van notariële aktes, birth certificates, marriage certificates, death certificates, diploma's, bankafschriften, certificates of good conduct and legal documents. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een offerte wilt ontvangen voor uw vertaalopdracht.

Conclusion

Voor meer informatie over beëdigde vertalingen en hoe Ecrivus Multimedia u hierbij kan helpen, kunt u een kijkje nemen in onze webshop. U kunt ons ook altijd bereiken via het contactformulier, via de chat op onze website of per telefoon: 043-365-5801. We helpen u graag verder!

Open chat
1
Question? Chat with us on WhatsApp!
Hello 👋
Heb je een vraag over Beëdigd vertaler Engels?
Send us a WhatsApp message!