Official translator

€5 discount?

Discount code: KORTING

sworn translations

Ordering

apostilles & legalisations

Welkom bij Ecrivus Multimedia, uw betrouwbare partner voor beëdigde vertalingen. Als officiële vertaler kunnen wij u helpen bij het vertalen van verschillende soorten documenten in verschillende talen. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over wat een officiële vertaler is, wanneer u een officiële vertaler nodig heeft, hoe het bestellen van een beëdigde vertaling werkt, de kosten van een officiële vertaler, welke documenten wij vertalen, naar welke talen wij vertalen en meer.

Wat is een officiële vertaler?

Een officiële vertaler is een vertaler die bevoegd is om officiële documenten te vertalen en te voorzien van een stempel en handtekening. Dit wordt ook wel een beëdigde vertaling genoemd. Een officiële vertaler dient zich te houden aan strikte regels en procedures om ervoor te zorgen dat de vertaling nauwkeurig en betrouwbaar is.

Wanneer heb ik een officiële vertaler nodig?

Er zijn verschillende situaties waarin u een officiële vertaler nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u documenten moet overleggen bij een overheidsinstantie, zoals een birth certificate, een marriage certificate, een diploma of een verblijfsvergunning. Ook bij het afsluiten van een lease of koopcontract voor een house of bij het solliciteren naar een baan in het buitenland kan een beëdigde vertaling nodig zijn.

Hoe werkt het bestellen van een beëdigde vertaling?

Bij Ecrivus Multimedia kunt u gemakkelijk een beëdigde vertaling bestellen via onze webshop. U uploadt het document dat u wilt laten vertalen en kiest de taal waarin u de vertaling nodig heeft. Vervolgens kunt u aanvullende opties selecteren zoals spoed, een digitaal exemplaar of een apostille. Na betaling via iDEAL gaat onze officiële vertaler aan de slag met de vertaling. Wij verzorgen dus ook de eventuele apostilles of legalisations die nodig zijn om de vertaling geldig te maken in het buitenland.

Wat kost een officiële vertaler?

De kosten van een beëdigde vertaling kunnen variëren, afhankelijk van het aantal pagina's van het document en de taal waarin het vertaald moet worden. Bij Ecrivus Multimedia hanteren wij een eerlijke en transparante prijsstelling. U ziet onze prijzen in onze webshop, zodat u weet waar u aan toe bent.

Welke documenten kan ik door een officiële vertaler laten vertalen?

Bij Ecrivus Multimedia kunt u verschillende soorten documenten laten vertalen, zoals birth certificates, marriage certificates, diploma's, verblijfsvergunningen, contracts, wills en meer.

Naar welke talen kan ik documenten door een beëdigd vertaler laten vertalen?

Onze officiële vertalers zijn gespecialiseerd in het vertalen van documenten van en naar verschillende talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees en meer.

Wat is de levertijd van een vertaling van een officiële vertaler?

De levertijd van een beëdigde vertaling kan variëren, afhankelijk van de omvang van het document en de taal waarin het vertaald moet worden. Bij Ecrivus Multimedia streven wij ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een vertaling van hoge kwaliteit. De standaard levertijd bedraagt 5-6 werkdagen.

Als erkende vertalers kunnen wij u helpen bij het vertalen van verschillende soorten documenten in verschillende talen. Bij Ecrivus Multimedia hechten wij veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zorgen ervoor dat uw beëdigde vertaling snel en nauwkeurig wordt vertaald, inclusief eventuele apostilles of legalisations. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Open chat
1
Question? Chat with us on WhatsApp!
Hello 👋
Heb je een vraag over Officiële vertaler?
Send us a WhatsApp message!