Sworn translation VOG (Certificate of Good Conduct)

€5 discount?

Discount code: KORTING

sworn translations

Ordering

apostilles & legalisations

Beëdigde vertaling VOG: Alles wat u moet weten

Als u een Certificate of Good Conduct (VOG) heeft ontvangen in een andere taal dan Nederlands, kan het zijn dat u een beëdigde vertaling van uw VOG nodig heeft. Dit is een vertaling die is gecertificeerd door een beëdigde vertaler en die dezelfde wettelijke waarde heeft als het originele document. Of u wilt uw Nederlandse VOG beëdigd laten vertalen naar een andere taal, zodat u deze in het buitenland kunt gebruiken. In dit artikel zullen we alle belangrijke informatie bespreken over beëdigde vertalingen van VOG's, van kosten tot aanvraagprocedures.

Wat is een beëdigde vertaling van een VOG?

Een beëdigde vertaling van een VOG is een vertaling van het originele document die is opgesteld en gecertificeerd door een beëdigde vertaler. Deze vertalingen hebben dezelfde wettelijke waarde (rechtsgeldigheid) als het originele document en zijn noodzakelijk wanneer u uw VOG moet presenteren aan een buitenlandse instantie. De VOG kunt u in Nederland aanvragen bij Justis of via uw werkgever of municipality. Aangezien het enige tijd kan duren voordat u de VOG ontvangt, is het verstandig om hier enige tijd voor te reserveren. Zodra u de VOG heeft ontvangen, kunt u de beëdigde vertaling bestellen via onze webshop. U kunt hiervan een scan of foto uploaden tijdens het bestelproces.

Waarom heb ik een beëdigde vertaling nodig voor mijn VOG?

Als u uw VOG moet presenteren bij een buitenlandse instantie die alleen documenten in de taal van dat land accepteert, dan heeft u een beëdigde vertaling nodig. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u in het buitenland gaat werken, wonen of studeren. Een beëdigde vertaling zorgt ervoor dat uw documenten dezelfde wettelijke waarde hebben als het originele document. Hierdoor zijn is het document rechtsgeldig en kunnen instanties als gemeentes, banken, financiële instellingen, makelaars, notarissen, advocaten, maar ook werkgevers uw VOG direct accepteren.

Wie kan een beëdigde vertaling van mijn VOG maken?

Een beëdigde vertaling van uw VOG kan alleen worden gemaakt door een van onze beëdigde vertalers. Onze beëdigde vertalers zijn ingeschreven in het Register Beëdigde Vertalers en hebben een eed afgelegd voor de rechtbank. Zij zijn bevoegd om officiële documenten te vertalen, beëdigen en certificeren.

Hoeveel kost een beëdigde vertaling van mijn VOG?

Ecrivus Multimedia is de enige officieel erkende webshop voor beëdigde vertalingen. Via our webshop kunt u direct online de tarieven en levertijden zien voor uw beëdigde vertaling. U kunt de documenten meteen uploaden, bestellen en veilig betalen via iDEAL.

Hoe lang duurt het om een beëdigde vertaling van mijn VOG te krijgen?

De levertijd voor een beëdigde vertaling van uw VOG is doorgaans 2-5 werkdagen.

Welke documenten moet ik verstrekken voor een beëdigde vertaling van mijn VOG?

In onze webshop kunt u een scan of foto van het document direct uploaden. U hoeft niet het origineel op papier te verstrekken, tenzij de instantie in het buitenland dit nadrukkelijk vraagt.

Waar kan ik een beëdigde vertaling van mijn VOG aanvragen?

U kunt een beëdigde vertaling van uw VOG aanvragen in onze erkende webshop voor beëdigde vertalingen. Wij zijn beëdigd en gecertificeerd en beschikken over jarenlange ervaring in het vertalen van officiële documenten.

Zijn er alternatieven voor een beëdigde vertaling van mijn VOG?

Als u uw VOG moet presenteren bij een buitenlandse instantie die alleen documenten in de taal van dat land accepteert, dan heeft u een beëdigde vertaling nodig. Er zijn geen alternatieven voor een beëdigde vertaling die dezelfde wettelijke waarde hebben.

Nu u alles weet over beëdigde vertalingen van VOG's, kunt u de juiste stappen nemen om uw documenten beëdigd te vertalen en legaliseren. Kies voor Ecrivus Multimedia, het erkende vertaalbureau uit Maastricht-Airport. Zo weet u zeker dat u aan alle wettelijke vereisten voldoet. Met een beëdigde vertaling van uw VOG kunt u zorgeloos werken, wonen of studeren in het buitenland.

Popular documentsView all

(132)  59,00
(55)  59,00
(44)  49,00

Certified translations

Bank statement (sworn translation)

 49,00
 59,00
Open chat
1
Question? Chat with us on WhatsApp!
Hello 👋
Heb je een vraag over Beëdigde vertaling VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)?
Send us a WhatsApp message!